Nieuws

Pagina 1 van 9  > >>

dec 1, 2018

Vrijdagavond 23 november organiseerde de TC een gezellige Hollandse avond.

Typisch Hollandse klederdracht had wat meer mogen zijn maar de Hollandse aankleding van de Hellekeet zorgde voor een feestelijk tintje.

Met de nodige partijtjes tennis, waarvan sommigen tot laat in de avond, werd het sportieve gedeelte gestart en afgesloten.

De organisatie had voor heerlijke hapjes gezorgd en de worstenbroodjes, zult, gevulde eieren en nog vele andere lekkernijen gingen erin als koek. De Hollandse muziek mocht natuurlijk ook niet ontbreken en er werd gezellig mee gezongen.

Op het eind nog een gezellige quiz, waar je naast serieuze ook dubbelzinnige antwoorden kon bedenken!!

Lachen, gieren, brullen

Al met al een geslaagde avond.

(voor een impressie ga naar de fotomap)

De TC

dec 1, 2018

De herfst is begonnen, de winter moet nog komen, maar het is nu al tijd om na te denken over het voorjaar ! De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie is al open.

De competitie wordt gespeeld van april tot en met juni.

Je kunt je als team opgeven, maar ook individueel, dan kijken wij of er een team gevormdkan worden.

Meer informatie over de Voorjaarscompetitie, zoals de speeldata en competitiemogelijkhedenvoor regio Oost vind je op de website van de KNLTB en de site van De Hellekens, onder "Competitie" in het menu hierboven.

Als je hier klikt zie je het (vernieuwde) competitie-aanbod voor onze regio.

Wil je in het voorjaar 2019 competitie spelen, geef je dan vóór 15 december 2018 op bij Leny Totté of Inge Sluis door te mailen naar ltotte@hotmail.com of ingevandevorst@hotmail.com.

Vermeld duidelijk je naam, bondsnummer en speelsterkte.

Formeer een gezellig team, wij zien de aanmeldingen graag tegemoet.

Sportieve groet,

Leny en Inge

okt 9, 2018
Hij was ziek, onder behandeling in verband met kanker, maar toch overleed hij plotseling, geheel onverwacht. De beruchte ziekte werd slechts 3 maanden geleden vastgesteld.

Na een tiental bestralingen leek het redelijk goed met hem te gaan maar afgelopen zaterdag 6 oktober moest hij met spoed naar het ziekenhuis waar hij diezelfde avond overleed, slechts 69 jaar.

Onbegrijpelijk hoe snel het allemaal ging: hij speelde de voorjaarscompetitie en in juni deed hij nog mee met het open toernooi van de Hellekens, nog niets aan de hand. Afgelopen vrijdag fietste hij nog naar Oerle om zijn team aan te moedigen in de najaarscompetitie.

Cees was meer dan 25 jaar lid van onze vereniging, trouwe bezoeker van het tossen en speelde vele jaren competitie.

Wij wensen de kinderen van Cees, en zijn familie veel sterkte toe met dit verlies.

apr 30, 2018

Tennisvereniging De Hellekens organiseert: Maak kennis met tennis

 

Bent u altijd al eens benieuwd geweest naar tennis als sport? Lijkt het u eens leuk om tennis kosteloos uit te proberen? Dat kan! In mei en juni bij Tennisvereniging De Hellekens (Sportpark de Lemelvelden, Hapert). Onder leiding van een echte tennistrainer kunt u ervaren of tennis misschien een sport is die bij u past. Op diverse avonden bieden wij iedereen vanaf 16 jaar de mogelijkheid om gratis kennis te komen maken met de tennissport.

Wanneer:

maandag 7 - 14 - 28 mei, 4 en 11 juni

Om 19.50 uur staat de koffie klaar aanvang 20.00 – 21.00 uur

 

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen we mogen ontvangen vinden we het fijn als u vooraf een mailtje stuurt naar tc@dehellekens.nl. Maar mocht u ’s avonds toch plotseling kunnen bent u natuurlijk ook nog van harte welkom. Iedereen is vrij om meerdere keren te komen en om zo een beter beeld van onze vereniging te krijgen en kennis te maken met de tennissport. U komt toch ook!

 

Materiaal wordt ter beschikking gesteld door de vereniging.

Agenda