Nieuws

Pagina 1 van 8  > >>

Feb 21, 2018
Graag willen we jullie uitnodigen om deel te nemen aan de mix-clubkampioenschappen.
De wedstrijden zijn op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond in de periode tussen 20 maart en 18 april.
U kunt zich tot en met dinsdag 13 maart inschrijven kan via www.toernooi.nl, of door te klikken op onderstaande link:
Mix Clubkampioenschappen TV De Hellekens

U dient zelf een partner te zoeken, mocht dit echter niet lukken en doet u toch graag mee, neem dan even contact op met de tc. TC De Hellekens. Uw mix partner dient zich ook nog zelf op te geven!
We hebben er dit jaar voor gekozen dat u zich niet opgeeft voor een bepaalde categorie, maar dat u achteraf wordt ingedeeld op sterkte (Het is ook mogelijk om met iemand mee te doen van een ander niveau). Bent u echter bang dat u te hoog of te laag wordt ingedeeld, geef dan in de opmerkingen aan in welke categorie u graag mee wilt doen, dan proberen we hier rekening mee te houden.

We verzoeken u om uw verhinderingen zo goed mogelijk in te vullen, zodat we de wedstrijden zo goed mogelijk in kunnen plannen.
We hopen op een grote deelname, leuke wedstrijden, mooi weer en een gezellige sfeer.

Met vriendelijke groeten,
TC De Hellekens.
Feb 8, 2018

Voor een verslagje van een zeer gezellige wijnproef avond kijk onder Activiteiten!

Wijnproeverij verslag.

Aug 30, 2017
Beste Leden,

Graag willen we jullie uitnodigen om deel te nemen aan de singel en dubbel clubkampioenschappen van woensdag 20 september tot en met woensdag 4 oktober (inschrijven t/m 12 september).

U kunt zich inschrijven via www.toernooi.nl, of door te klikken op volgende link: Clubkampioenschappen

Inschrijven voor zowel de singel als voor de dubbel is mogelijk, maar houdt er wel rekening mee dat er gespeeld wordt in poules (dit in verband met de mogelijk verhinderingen van u en van uw tegenstanders/medespeler).
Voor de dubbel-categorie dient u zelf een partner te zoeken, mocht dit echter niet lukken en doet u toch graag mee in de dubbel, neem dan even contact op met de TC de Hellekens.

We verzoeken u om uw verhinderingen zo goed mogelijk in te vullen, zodat we de wedstrijden zo goed mogelijk in kunnen plannen.

We hopen op een grote deelname, leuke wedstrijden, mooi weer en een gezellige sfeer.

Met vriendelijke groeten,
TC De Hellekens
Jul 11, 2017
Op 26 mei j.l. speelde Theo nog mee in een competitiewedstrijd, nu is hij niet meer.

Net 76 jaar geworden overleed hij, op 6 juli, in het ziekenhuis in Veldhoven. Een ernstige ziekte werd hem, in een wel héél korte tijd, fataal.

Lid van de Hellekens van het eerste uur, Theo heeft enorm veel  voor onze vereniging betekend. Zo was hij vanaf de oprichting in 1974 tot 1980 secretaris van de Hellekens. Vanaf 1983 tot ver in de 90-er jaren was hij voorzitter van de Trainingscommissie en van de Technische Commissie.  In die hoedanigheid organiseerde hij tientallen toernooien. De laatste jaren regelde hij de deelname van de Hellekens aan de Veldhovense Veteranen competitie. Aanwezig op ieder jaarvergadering, een echte man van de club.

Wij verliezen in hem een bijzonder lid van onze vereniging

Wij wensen Brigitte, zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in deze donkere dagen.

Namens bestuur en leden van de Hellekens.

.

 

Agenda

20 maart 2018 tot 18 april 2018