Nieuws

Pagina 1 van 9  > >>

Apr 30, 2018

Tennisvereniging De Hellekens organiseert: Maak kennis met tennis

 

Bent u altijd al eens benieuwd geweest naar tennis als sport? Lijkt het u eens leuk om tennis kosteloos uit te proberen? Dat kan! In mei en juni bij Tennisvereniging De Hellekens (Sportpark de Lemelvelden, Hapert). Onder leiding van een echte tennistrainer kunt u ervaren of tennis misschien een sport is die bij u past. Op diverse avonden bieden wij iedereen vanaf 16 jaar de mogelijkheid om gratis kennis te komen maken met de tennissport.

Wanneer:

maandag 7 - 14 - 28 mei, 4 en 11 juni

Om 19.50 uur staat de koffie klaar aanvang 20.00 – 21.00 uur

 

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen we mogen ontvangen vinden we het fijn als u vooraf een mailtje stuurt naar tc@dehellekens.nl. Maar mocht u ’s avonds toch plotseling kunnen bent u natuurlijk ook nog van harte welkom. Iedereen is vrij om meerdere keren te komen en om zo een beter beeld van onze vereniging te krijgen en kennis te maken met de tennissport. U komt toch ook!

 

Materiaal wordt ter beschikking gesteld door de vereniging.

Apr 11, 2018

Beste Tennisvrienden,

Nog even en dan is het weer zover. Dan begint namelijk het leukste en gezelligste toernooi van het jaar:

Lamp en Licht / De Hellekens open 2018

Het toernooi wordt gehouden van 9 juni t/m 17 juni 2018 op sportpark De Lemelvelden te Hapert. U kunt zich nog opgeven tot en met 27 mei via onderstaande link:  www.toernooi.nl


Zoals u van ons gewend bent, organiseren we ook dit jaar weer een aantal extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld:

  • Zaterdag 16 juni de Hellekens Pub Quiz

Samen met u gaan we er weer een sportief en gezellig toernooi van maken. Mede omdat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel staat is ons toernooi uitermate geschikt om in te schrijven samen met vriend(in), familie of collega.
Schrijf daarom snel in, want dit evenement wilt u echt niet missen!

Sportieve groet,
Organisatie De Hellekens Open 2018

Apr 5, 2018

 

 

 

Alle leden van de Rabobank De Kempen hebben inmiddels een envelop ontvangen met daarin de code om te kunnen stemmen voor de Rabobank clubkas actie.

Ook wij van De Hellekens doen hier weer aan mee. Iedere stem levert onze vereniging geld op en per persoon mogen 5 stemmen uitgebracht worden, waarvan 2 stemmen op dezelfde vereniging.

We hopen dat iedereen die lid is, zijn stemmen aan De Hellekens zou willen geven. We hopen op ieders steun, dus ken je mensen in je omgeving die ook mogen stemmen, help ons dan.

Stemmen kan vanaf 5 april t/m 30 april.

Alvast bedankt voor ieders steun.

Met vriendelijke groet,
Patrick Adriaanse

Apr 1, 2018

Korting bij Intersport op vertoon van je KNLTB ledenpas.

Klik HIER om naar de flyer met aanbiedingen te gaan.

Agenda